Yleistä

Toimintaamme ohjaa tahto toteuttaa asiakkaiden toiveet ja tyytyväisyys tapahtumasta annettujen raamien puitteissa. Kokonaisvaltaisen työpanoksemme ja monien kontaktiemme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän näköisensä unohtumattoman kokemuksen.

Tapahtumasuunnittelu ja toteutus

Häät, synttärit, polttarit, asiakastilaisuudet, pikkujoulut, avajaiset ym. ym.
On tapahtumasi mikä, missä ja millainen tahansa, suunnittelu ja toteutus kannattaa aloittaa aina ajoissa.

Meiltä saat ilmaisen suunnittelutapaamisen jossa käymme läpi millaista apua juuri Te haluatte tapahtumanne toteuttamiseen. Voitte valita mitä tahansa yksityiskohdan tai esityksen palvelusta koko päivän tai tapahtuman suunnitteluun ja täydelliseen toteuttamiseen. Yhteistyökumppaneinamme käytämme vain pitkäaikaisia luotettavaksi todettuja yrityksiä. Teemme aina palvelustamme kirjallisen toimeksiantosopimuksen.

Juontajat ja dj:t

Kaipaako tapahtumasi 50-, 60-, 70-luvun hittejä tanssittavaksi, pirteää karaokevetäjää laulattamaan ujoimpiakin vieraita tai pelkästään ihmistä joka pitää huolen vieraista ja kertoo tapahtumasta? Meiltä saat ammattitaitoiset juontajat, karaokevetäjät, dj:t ja seremoniamestarit huolehtimaan tapahtumasi kulusta ja vieraiden viihtyvyydestä. 

Bändit ja show:t

Kauttamme saat tapahtumaanne elävöittämään niin tanssi- kuin bilebändit, trubaduurit ja klassisen musiikin esittäjätkin. Esiintyjämme eivät ehkä ole julkisuuden valokeilassa paistatelleita nimiä, mutta ammattitaitoisia ja varmaksi testattuja esiintyjiä jotka saavat vieraanne viihtymään ja nauttimaan tapahtumastanne.

Karaoke

Suosittu karaokemme sisältää täydellisen äänentoistolaitteiston, ammattilevyt ja -listat, laululaput, ammattijuontajan ja taustamusiikin. Levykokoelmamme sisältää kotimaisia ja ulkomaalaisia biisejä aina 3500 kappaleesta yli 6000 kappaleeseen saakka! Voimme myös muokata laululistojemme ja lappujemme värimaailmaa sekä tekstiä sopimaan juuri teidän juhliinne.

Laitevuokraus

Vuokraamme myös karaokelaitteita ja valoja juhlaan kuin juhlaan. Palvelu löytyy juontajat ja dj:t otsikon alta.
Yrityksemme kuuluu ennakoperintärekisteriin, veloituksemme on siis vähennyskelpoista verotuksessa.