Juontajat, dj:t ja laitevuokraus

Jotta te itse ja vieraanne voitte nauttia tapahtumastanne tai juhlistanne täysin, kannattaa juontaminen ja illan emäntänä tai isäntänä toimiminen jättää ammattilaiselle. Kokeneet juontajamme ja tapahtumavastaavamme hoitavat illan kulun puolestanne ja varmistavat että kaikki sujuu ajallaan ja niin kuin pitääkin.

15 vuoden kokemuksella hoidamme illan musiikin rautaisella ammattitaidolla. Suunnittelemme musiikkityylin  etukäteen asiakkaan kanssa. Tuomme laitteet paikalle jo ennen tilaisuuden alkua. Laittemme ovat ammattitason laitteita ja karaokelevylistoiltamme löytyy yli 6500 kappaletta. Karaokessa meillä on mahdollista muokata karaokelistojemme kansien tekstiä ja väritystä toiveidenne mukaan. Meillä on mahdollista myös yhdistää dj ja karaoke.

Dj- tai karaokepakettihinta: 100€/h + 100€/kuljetusmaksu
(sisältää äänentoiston, dj-/karaoke-tarvikkeet, dj:n/kj:n)

Juontaja ja tapahtumavastaava/seremoniamestari: pyydä tarjous!

Alta löydät otannan kauttamme saatavista juontajista ja dj:stä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös muista vaihtoehdoista.

Terhi

Kokenut ja varma esiintyjä, seremoniamestari ja juontaja. Tottunut pitämään ohjat käsissä ja huolehtimaan tapahtuman kulusta alusta loppuun niin että voit keskittyä itse nauttimaan tapahtumastasi tai juhlastasi.

Musiikkia klassisesta heviin ja iskelmään läpi elämän. Karaokea 90-luvun alkupuolelta, laulajana kuoroissa ja bändeissä lähes 30 vuotta.

 


Tiina ja Mikko täydentävät juontaja-valikoimaamme vahvalla ammattitaidollaan!

 

DJ Samlight

Future house -tyylin taitaja sekä klubimusiikkia soittava bileiden varmistaja. Kuuntele uusin remix Lost Kings - You ft. Katelyn Tarver Soundcloudista!

 

 

 

 

 

DJ Miggizz

djmiggiz1Parhaat bileet ikinä tarjoaa Dj Miggizz. Nuorisomusiikista eläkeläisiin, kaikki toimii.
Mahdollista saada mukaan myös disco-valosarja ja savukone.

 

 

 

 

 

Laitevuokraus

Karaoke-laitteet:

Vuokraamme karaokelaitteita juhlaan kuin juhlaan. Paketti sisältää täydellisen äänentoiston, langattomat mikrofonit, näytön, levyt, levylistat ja laput.

250 euroa / vrk. (sis. alv. 24%)

Valot:

Esimerkkipaketti

2 kpl 4 x värivalospotti, yhteensä 8 kpl värivalospottia 2: lla puomilla ja ständillä
1 kpl moving head ständillä
1 kpl strobo ständillä
1 kpl savukone
Yhteensä 400 euroa / vrk. (sis. alv. 24%)

Tai pyydä tarjous haluamastasi kokoonpanosta!

Kuljetus, kasaus ja purku pk-seudulla 100 euroa (sis. alv. 24%)