Alta löydät otannan kauttamme saatavilla olevista bändeistä, musiikkiesityksistä, showsta ja näytelmistä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös muista vaihtoehdoista.

Trubaduurit

Peter Bulmon

p 32Vuosien keikkakokemuksella kansainvälinen trubaduuri Peter Bulmon viihdyttää vieraitanne niin pianon kuin kitarankin äärellä. Ohjelmistosta löytyy kappaleita suomalaisesta tanssimusiikista, jazziin, countryyn, rockiin ja bluesiin laidasta laitaan.
Kesto: 3 x 45min, hinta: 350€ 

Enemmän duoo ku sooloo

Tony Romeo & Laura Hill

tonylauralahi2Samettiääninen Tony Romeo ja sielukas Laura Hill esittävät covereita sekä akustisen kitaran että että ison bändin säestyksellä. Heiltä onnistuvat biisit hempeistä balladeista raskaamman musiikin kautta uusimpiin pop-biiseihin. Sekä suomeksi että englanniksi.

Kuuntele heidän singlensä kappaleet Alone ja Forever youtubesta.
Kesto: 2 x 45min, hinta 650€

Duo 20'cent

duo20cent2Juomalauluja jokaiseen suuhun sovitettuna. Duo 20'cent on akustinen interaktiivinen duo. Yleisö päättää - pojat soittavat. Yleisölle jaetaan kansiot, joissa on biisilistat ja sanat kaikkiin lauluihin. Listalta löytyy biisejä Popedasta ja Mambasta Froikkareihin ja Kansaan sekä lisäksi omia kappaleita.

Toimii kuten jukebox, mutta livenä ja ilman kolikkoa!
Kesto: 3 x 45min, hinta: 650€

Ulla & Pete

ulla ja peteMusiikkia juhlatilaisuuksiin; syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, häät, hautajaiset, jumalanpalvelukset tai srk-tilaisuudet.
Lauluvalikoimassa mm. suomalaisia kansanlauluja, rakkauslauluja, joululauluja.

Uudelta levyltä Kuljen kanssasi Ruutin laulu
Kesto: 2 x 45min, hinta: 650€

 

Bändit

 

Major Swing

major swing2Major Swing on nuorista, energisistä ja osaavista ammattilaisista koostuva helsinkiläinen bilebändi. He soittavat musiikkia laidasta laitaan; aina ikivihreistä klassikoista tämän päivän hitteihin. Tyyleistä mainittakoon perinteinen tanssimusiikki, pop, jazz, rock... Yhtyeeltä onnistuu niin pienen kokoonpanon jazztunnelmointi kuin isomman volyymin bilemusiikki joka saa takuulla tanssijalan vipattamaan. Yhtye on laajennettavissa tarvittaessa puhaltajalla, esimerkiksi saksofonilla. Kesto: 3 x 45min, hinta: 1500€


Anu & Saturnus

anu 11.4.2012 2Tanssiorkesteri Anu & Saturnus tarjoaa monipuolista tanssimusiikkia laidasta laitaan pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla toiveet huomioiden. Alkuillan rauhallisemmasta menosta loppuillan bilemeininkiin, iskelmästä rokkiin ja lattarirytmeihin. Esiintyy trio- tai kvartettikokoonpanolla. Trioon kuuluu solisti, kosketinsoittaja ja rumpali, kvartetissa on mukana myös kitaristi.

Anu & Saturnus ohjelmistoa: lataa pdf-muodossa.
Kesto: 3 x 45min, hinta: 700€

Anu & Saturnus tarjoaa myös tulevan kesän hitin, tanssikaraoken. Tanssikaraoke toimii kuten normaali karaokekin. Orkesteri soittaa listalta valitsemasi kappaleen ja sanat tulevat näkyviin edessäsi olevasta näytöstä. Mukana menossa juontajana, sekä tarvittaessa auttamassa, on orkesterin solisti. Ja tietysti välissä soi mukana myös orkesterin oma ohjelmisto.
Kesto: 3 tuntia, hinta: 540€

Tanssiorkesteri Siru & Kariset

Siru & Kariset on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava kaiken kansan tanssittaja. Ohjelmistosta löytyy niin uusimpia hittejä kuin vanhempaa tanssimusiikkia valssista sambaan ja tangosta polkkaan sekä kaikkea siltä väliltä. Musiikin tyyli valitaan teidän juhlienne mukaan. Bändin motto sopii heille loistavasti: "Emme vilkuile kelloa, katselemme yleisöä!"
Kesto: 3 x 45min, hinta: 700€

 

King Drapes

CIMG1885mustavalkopieniPitkän linjan rehellistä Rockabillyä, Rautalankaa ja Rock & Rollia, englannin- ja suomenkielellä. Bändi on kiertänyt Eurooppaa ja USA:ta ja musiikkia on julkaistu yli kolmellakymmenellä virallisella julkaisulla.

Bändin musiikkia http://www.myspace.com/thekingdrapes

Kesto: 3 x 45min, hinta: 800€

Turnusband

Turnusband on suomirockia soittava Kassu Halosen ja Atte Blomin tuottama musiikin ammattilaisista koostuva bändi. Bändi on perustettu 2005 keski-suomessa Kinnulassa. Ohjelmistossa omaa tuotantoa sekä covereita. Missä bileet, siellä Turnusband!

Kuuntele single Levoton linkin takaa.
Kesto: 2 x 45min, hinta: 1200€


Boyz 'n' Lara

Boyz 'n' Lara on akustinen pop/rock -bändi, jonka kokoonpanossa on laulu, huuliharppu, kitara, sello ja cajon-rumpu. Seteistä löytyy poppia, rockia ja iskelmää kaikilta vuosikymmeniltä, Suomesta ja ulkomailta. Toiveita saa ja kannattaa esittää, Boyz 'n' Lara toteuttaa ne mielellään!

Bändin musiikkia löytyy youtubesta Boyz 'n' Lara nimen alta, linkin takana Nancy Sinatran These boots.
Kesto: 2 x 45min, hinta: 600€

 

Musiikkiesitykset ja showt


Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC)

dbdc 22DBDC on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood- tanssiin keskittyvä tanssiryhmä. Ryhmän johtajana toimii intialainen huipputanssija ja koreografi Daniel Paul. Tanssiryhmä esiintyy erilaisin kokoonpanoin mm. yritysjuhlissa, polttareissa, häissä sekä yritysten virkistyspäivillä. Ryhmässä on sekä suomalaisia että intialaisia tanssijoita.

DBDC'n show vie meidät värien, mausteiden ja suurien tunteiden Intiaan! Taitavat tanssijat, mukaansa tempaava musiikki, pukujen väriloisto ja esiintyjien iloinen asenne kuvastavat tämän tanssiryhmän Bollywood-showta. Kaikkia tanssiryhmän esityksiä leimaa autenttisuus ja uskollisuus intilaiselle kulttuurille.

Ryhmä on tullut tutuksi televisiosta mm. suositun kykyjenetsintäkilpailun myötä ja esityksestään Helsingissä Senaatintorin uudenvuodenjuhlassa 31.12.2012.

Pyydä tarjous!

Taikatulet

esitykset2Taikatulet on 1-3 hengen tuliperformanssiryhmä jonka koreografioiduissa showkokonaisuuksissa yhdistyvät tanssi, jongleeraus ja taidokas tulenkäyttö. Tanssilliset tulishowt sopivat monenlaisiin juhliin kuten häihin, festivaaleille, gaaloihin, yritystilaisuuksiin, virkistysiltaan, polttareihin ja pikkujouluihin. Esityksiä on mahdollista toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa.

Taikatulet on esiintyneet mm. Sirkus Finlandiassa, Linnanmäen Valokarnevaaleilla, Grand Casinolla, Varietee Magigassa. Ulkomailla esityksiä on ollut Saksassa, Kreikassa, Espanjassa, Marokossa, Algeriassa, Japanissa ja Australiassa.

Taikatulelta saa myös tulijongleeraus- ja hulavannetanssiopetusta virkistyspäivien ja muiden tapahtumien iloksi.

ULKOTILOIHIN SOPIVAT EISTYKSET:

Taikatulet - SPARKS!

SPARKSissa ei kipinöitä säästellä. Kolmen naisen esityksessä otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista "Taikatulet"-koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet, yhteistyössä pyroteknikko Kari Halion kanssa toteutettuna! Tämä on tuliesitys nostettuna seuraavalle tasolle! Esityksen kesto noin 10 minuuttia, kolme esiintyjää. Tilavaatimus: Minimissään 8 (syvyys) x 12 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa. Tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5m tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä. Hinta: 1600€ + matkakustannukset

Trio Taika - Fever

Kuumaakin kuumempia rytmejä, tulista tanssia ja taiturointia palavilla välineillä. Upeat koreografiat lumoavat katsojansa ja näyttävät, naiselliset asut tuovat säihkettä ja glamouria juhlaan. Uusimmassa tuliesityksessä musiikki henkii vahvoja lattarirytmejä ja showjatsia. Vuonna 2018 Venetsialaisiin valmistunut tulinen, tanssillinen esitys sopii monenlaisiin tapahtumiin tyylikkäistä suurista gaaloista rennompiin juhliin joissa halutaan energiaa, vauhtia ja juhlatunnelmaa! Loppuhuipennuksena kipinäsadetta ja räjähtäviä soihtuja. Takuuvarma tunnelman nostaja! Esityksen kesto noin 15 minuuttia, kolme esiintyjää. Tilavaatimus: Minimissään 8 (syvyys) x 12 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa. Tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5m tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä. Hinta: 1300€ + matkakustannukset

Duo Taika - Mystique

Kaksi naista, tulitanssia ja jongleerausta koreografioituna kauniiksi ja hypnoottiseksi kokonaisuudeksi. Soljuva musiikki luo mystisen tunnelman, joka vangitsee katsojat. Sisältää neljä koreografiaa ja loppuhuipennuksen. Shown päätteeksi voimme tehdä huikeat ilotuksen omaiset kipinäsuihkut. Esityksen kesto noin 15 minuuttia, 2 esiintyjää. Tilavaatimus: Minimissään 6 (syvyys) x 10 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa. Tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu. Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5m tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä. Hinta: 850€ + matkakustannukset

Duo Taika - Passion

Vauhdikkaampi ja energisempi esitys, jonka rytmikkääseen musiikkiin katsoja tempautuu mukaan. Hauskuutta ja pilkettä silmäkulmassa sisältävä esitys koostuu neljästä koreografiasta, joissa välineinä tuliviuhkat, kepit, poit ja hulavanteet. Show päättyy massiiviseen kipinäsateeseen, eikä jätä ketään kylmäksi! Esityksen kesto noin 15 minuuttai, kaksi esiintyjää. Hinta: 850€ + matkakustannukset

Tervetuliaisvastaanotto - 1-3 esiintyjää

Tulitanssijat toivottavat vieraat tervetulleeksi juhlatilan ovella. Esityksessä tunnelmallinen musiikki tai asiakas voi toivoa teemaan sopivaa musiikkia. Näyttävä vastaanotto luo juhlatunnelman jo ennen kuin vieraat ovat edes astuneet sisälle!

Kesto noin 20 minuuttia / henkilö. Tilavaatimus vaihteleva ja sovitaan erikseen, lähtökohtaisesti noin 5m2 / esiintyjä. Hinta: 3 esiintyjää / 700€ + matkakustannukset tai pyydä tarjous

SISÄTILOIHIN SOPIVAT ESITYKSET:

Tuliesitys sisälavalle

Kaksi upeaa koreografiaa sisältävä tuliesitys sisälavoille. Tuliesitys on intensiivinen ja jännittävä ohjelma joka luo tunnelmaa isompiin tiloihin ja tapahtumiin. Esityksen kesto noin 8 minuuttia (esitysteknisten seikkojen vuoksi). Tilavaatimus: vapaata tilaa lavalla minimissään 8m x 4m, korkeus 4,5m. Alue tarvittaessa palotarkastettu ja luvat tilan puolesta ja pelastusviranomaisilta. Hinta 900€ + matkakustannukset

Valoshow Luminis

Taikatulien valoesitys tuo uutta, tyylikästä ja lumoavaa viihdettä tapahtumiin! Luminis on värikästä fantasiamaailmaa henkivä tunnelmaltaan maaginen ja hypnotisoiva tanssi- ja jongleerausesitys. Esityksessä käytetään näyttäviä silkkiviuhkoja, sekä kirkkaan värikkäitä LED-valojongleerausvälineitä ja LED-hulavanteita. Kaunista tanssia ja siroa liikettä täydentää elektroninen mukaansa tempaava musiikki, jossa yhdistyvät eteeriset melodiat sekä vauhdikkaat ja mukaansa tempaavat rytmit. Esitys sisältää neljä koreografiaa. Esityksen kesto noin 15 minuuttia, kaksi esiintyjää. Tilavaatimus vähintään 4 x 7 metriä, mielellään korkeutta yli 4 metriä. Mukana 2 kpl vesivaloja joilla saa väriä ja veden väreilyä joka näyttää hienoilta esiintyjien valkoisissa asuissa. Esitykseen sopii hyvin mikäli paikan päällä on enemmän värillistä valoa. Hinta: 900€ + matkakustannukset