Alta löydät otannan kauttamme saatavilla olevista bändeistä, musiikkiesityksistä, showsta ja näytelmistä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin myös muista vaihtoehdoista.

Trubaduurit

Peter Bulmon

p 32Vuosien keikkakokemuksella kansainvälinen trubaduuri Peter Bulmon viihdyttää vieraitanne niin pianon kuin kitarankin äärellä. Ohjelmistosta löytyy kappaleita suomalaisesta tanssimusiikista, jazziin, countryyn, rockiin ja bluesiin laidasta laitaan.
Kesto: 3 x 45min, hinta: 350€ 

Enemmän duoo ku sooloo

Tony Romeo & Laura Hill

tonylauralahi2Samettiääninen Tony Romeo ja sielukas Laura Hill esittävät covereita sekä akustisen kitaran että että ison bändin säestyksellä. Heiltä onnistuvat biisit hempeistä balladeista raskaamman musiikin kautta uusimpiin pop-biiseihin. Sekä suomeksi että englanniksi.

Kuuntele heidän singlensä kappaleet Alone ja Forever youtubesta.
Kesto: 2 x 45min, hinta 650€

Duo 20'cent

duo20cent2Juomalauluja jokaiseen suuhun sovitettuna. Duo 20'cent on akustinen interaktiivinen duo. Yleisö päättää - pojat soittavat. Yleisölle jaetaan kansiot, joissa on biisilistat ja sanat kaikkiin lauluihin. Listalta löytyy biisejä Popedasta ja Mambasta Froikkareihin ja Kansaan sekä lisäksi omia kappaleita.

Toimii kuten jukebox, mutta livenä ja ilman kolikkoa!
Kesto: 3 x 45min, hinta: 650€

Ulla & Pete

ulla ja peteMusiikkia juhlatilaisuuksiin; syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, häät, hautajaiset, jumalanpalvelukset tai srk-tilaisuudet.
Lauluvalikoimassa mm. suomalaisia kansanlauluja, rakkauslauluja, joululauluja.

Uudelta levyltä Kuljen kanssasi Ruutin laulu
Kesto: 2 x 45min, hinta: 650€

 

Bändit

 

Major Swing

major swing2Major Swing on nuorista, energisistä ja osaavista ammattilaisista koostuva helsinkiläinen bilebändi. He soittavat musiikkia laidasta laitaan; aina ikivihreistä klassikoista tämän päivän hitteihin. Tyyleistä mainittakoon perinteinen tanssimusiikki, pop, jazz, rock... Yhtyeeltä onnistuu niin pienen kokoonpanon jazztunnelmointi kuin isomman volyymin bilemusiikki joka saa takuulla tanssijalan vipattamaan. Yhtye on laajennettavissa tarvittaessa puhaltajalla, esimerkiksi saksofonilla. Kesto: 3 x 45min, hinta: 1500€


Anu & Saturnus

anu 11.4.2012 2Tanssiorkesteri Anu & Saturnus tarjoaa monipuolista tanssimusiikkia laidasta laitaan pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla toiveet huomioiden. Alkuillan rauhallisemmasta menosta loppuillan bilemeininkiin, iskelmästä rokkiin ja lattarirytmeihin. Esiintyy trio- tai kvartettikokoonpanolla. Trioon kuuluu solisti, kosketinsoittaja ja rumpali, kvartetissa on mukana myös kitaristi.

Anu & Saturnus ohjelmistoa: lataa pdf-muodossa.
Kesto: 3 x 45min, hinta: 700€

Anu & Saturnus tarjoaa myös tulevan kesän hitin, tanssikaraoken. Tanssikaraoke toimii kuten normaali karaokekin. Orkesteri soittaa listalta valitsemasi kappaleen ja sanat tulevat näkyviin edessäsi olevasta näytöstä. Mukana menossa juontajana, sekä tarvittaessa auttamassa, on orkesterin solisti. Ja tietysti välissä soi mukana myös orkesterin oma ohjelmisto.
Kesto: 3 tuntia, hinta: 540€

Tanssiorkesteri Siru & Kariset

Siru & Kariset on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava kaiken kansan tanssittaja. Ohjelmistosta löytyy niin uusimpia hittejä kuin vanhempaa tanssimusiikkia valssista sambaan ja tangosta polkkaan sekä kaikkea siltä väliltä. Musiikin tyyli valitaan teidän juhlienne mukaan. Bändin motto sopii heille loistavasti: "Emme vilkuile kelloa, katselemme yleisöä!"
Kesto: 3 x 45min, hinta: 700€

 

King Drapes

CIMG1885mustavalkopieniPitkän linjan rehellistä Rockabillyä, Rautalankaa ja Rock & Rollia, englannin- ja suomenkielellä. Bändi on kiertänyt Eurooppaa ja USA:ta ja musiikkia on julkaistu yli kolmellakymmenellä virallisella julkaisulla.

Bändin musiikkia http://www.myspace.com/thekingdrapes

Kesto: 3 x 45min, hinta: 800€

Turnusband

Turnusband on suomirockia soittava Kassu Halosen ja Atte Blomin tuottama musiikin ammattilaisista koostuva bändi. Bändi on perustettu 2005 keski-suomessa Kinnulassa. Ohjelmistossa omaa tuotantoa sekä covereita. Missä bileet, siellä Turnusband!

Kuuntele single Levoton linkin takaa.
Kesto: 2 x 45min, hinta: 1200€


Boyz 'n' Lara

Boyz 'n' Lara on akustinen pop/rock -bändi, jonka kokoonpanossa on laulu, huuliharppu, kitara, sello ja cajon-rumpu. Seteistä löytyy poppia, rockia ja iskelmää kaikilta vuosikymmeniltä, Suomesta ja ulkomailta. Toiveita saa ja kannattaa esittää, Boyz 'n' Lara toteuttaa ne mielellään!

Bändin musiikkia löytyy youtubesta Boyz 'n' Lara nimen alta, linkin takana Nancy Sinatran These boots.
Kesto: 2 x 45min, hinta: 600€

 

Musiikkiesitykset ja showt


Danny's Bollywood Dance Crew (DBDC)

dbdc 22DBDC on Suomen johtava intialaisiin tansseihin ja erityisesti Bollywood- tanssiin keskittyvä tanssiryhmä. Ryhmän johtajana toimii intialainen huipputanssija ja koreografi Daniel Paul. Tanssiryhmä esiintyy erilaisin kokoonpanoin mm. yritysjuhlissa, polttareissa, häissä sekä yritysten virkistyspäivillä. Ryhmässä on sekä suomalaisia että intialaisia tanssijoita.

DBDC'n show vie meidät värien, mausteiden ja suurien tunteiden Intiaan! Taitavat tanssijat, mukaansa tempaava musiikki, pukujen väriloisto ja esiintyjien iloinen asenne kuvastavat tämän tanssiryhmän Bollywood-showta. Kaikkia tanssiryhmän esityksiä leimaa autenttisuus ja uskollisuus intilaiselle kulttuurille.

Ryhmä on tullut tutuksi televisiosta mm. suositun kykyjenetsintäkilpailun myötä ja esityksestään Helsingissä Senaatintorin uudenvuodenjuhlassa 31.12.2012.

Pyydä tarjous!

Taikatulet

esitykset2Taikatulet on 1-3 hengen tuliperformanssiryhmä jonka koreografioiduissa showkokonaisuuksissa yhdistyvät tanssi, jongleeraus ja taidokas tulenkäyttö. Erikoisohjelmissa on mahdollisuus nähdä myös taidokas sirkusammattilainen Kamil Derlega ja viihdyttävä tulitaikuri Teemu. Tanssilliset tulishowt sopivat monenlaisiin juhliin kuten häihin, festivaaleille, gaaloihin, yritystilaisuuksiin, virkistysiltaan, polttareihin ja pikkujouluihin. Esitykset on mahdollista toteuttaa sekä ulko- että sisätiloissa.

Taikatulet on esiintyneet mm. Sirkus Finlandiassa, Linnanmäen Valokarnevaaleilla, Grand Casinolla, Varietee Magigassa. Ulkomailla esityksiä on ollut Saksassa, Kreikassa, Espanjassa, Marokossa, Algeriassa, Japanissa ja Australiassa.

Taikatulelta saa myös tulijongleeraus- ja hulavannetanssiopetusta virkistyspäivien ja muiden tapahtumien iloksi.

Taikatulet - SPARKS!

SPARKS! on huikea kolmen hengen tuliesitys, jossa ei kipinöissä säästellä. Se on menevä ja näyttävä esitys, jossa otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista "Taikatulet" -koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet, yhteistyössä pyroteknikko Kari Halion kanssa toteutettuna. Tämä on tuliesitys nostettuna seuraavalle tasolle! Esityksen kesto noin 13 minuuttia, esitys tarvitsee tilaa noin 10 x 30m pyrokipinöiden lentämisen takia. Hinta: 850€

Taikatulet - DUO

Duo-esitys on kahden naisen viettelevä tanssi- ja jongleerausesitys eri tulivälineitä käyttäen. Esitys koostuu neljästä koreografiasta, mitkä kulkeutuvat soljuvasti rytmikkään musiikin tahtiin. Myös tämä esitys päättyy massiiviseen kipinäsateeseen! Esityksen kesto noin 12 minuuttia ja esitys tarvitsee tilaa noin 6 x 20m. Hinta: 600€

Taikatulet - Kabaree

Taikatulet ja Teemu tulitaikuri. Kabaree tyylinen esitys, jossa yhdistyy kahden kaunottaren loistokas glamour, viettelevä tanssi, jongleeraus tulella ja hurmaavan taikurin tulitaikuus! Tämä on hauska, hämmästyttävä ja tosi kuuma esitys, joka sopii hyvin tyylikkäisiin ja "klassisiin" tapahtumiin. Tulitaikuri Teemu voi tehdä myös lähimagiikkaa kiertäen pöydissä ihmetyttämässä ja viihdyttämässä ihmisiä. Mukaansa tempaavaa tulitaidetta, joka jättää hymyn huulille! Hinta: 850€

Taikatulet - Fantasia

Taikatulet ja Kamil Derlega. Fantasiamainen esitys, joka yhdistelee kaunista tulitanssia, mystiikkaa, taidokasta jongleerausta ja näyttäviä ryhmäkoreografioita. Kamil on erittäin taidokas jongleeri ja akrobaatti, joka jongleeraa jopa neljällä palavalla kepillä. Kokeneena sirkustaiteilijana hän saa yleisön mukaan hyvällä energialla ja dynamiikalla. Tämä tulishow vie katsojat toiseen maailmaan!
Hinta: 850€

Coral Dream

- tyylikästä, uutta luovaa ja lumoavaa viihdettä tapahtumiin! Coral Dream on vedenalaista maailmaa heijasteleva, tunnelmaltaan maaginen ja hypnotisoiva esitys. Näyttävien silkkiviuhkojen lisäksi esityksessä käytetään kirkkaan värikkäitä LED-valojongleerausvälineitä. Vesivalot luovat veden väreilyn tunnelmaa ja kauniin valaistuksen esiintymispaikalle. Näin luotua tunnelmaa ja siroa liikettä täydentävät moderni elektroninen musiikki aikamme pioneereilta, jossa yhdistyvät eteeriset melodiat sekä menevä fuusiojazz, funk ja trio-hop. Esitys sopii kaikenikäisille.
Hinta: 600€